antetvs

 Acest site este confinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Romanian English French German
Investeşte in OAMENI!
Proiect cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa Prioritară nr. 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”
Domeniul major de intervenție 1.3 „Dezvoltarea resurselor umane din educaţie şi formare profesională”
Titlul proiectului: “Competitivitate si calitate in cariera didactica”
Contract POSDRU/157/1.3/S/137974

În perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2015 se va desfășura Workshopul - Diseminarea exemplelor de bune practici de predare – invatare - evaluare la nivel inter-regional  în cadrul Proiectului ”COMPETITIVITATE ŞI CALITATE ÎN CARIERA DIDACTICĂ” POSDRU ID 137974.

Sunt asigurate transportul, cazarea și masa. Locația va fi anunțată ulterior.

Va rugam sa confirmați participarea dumneavoastră prin transmiterea Formularului de înregistrare (scanat) până la data de 23.10.2015pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

30 Mai 2014

Eveniment Lansare Proiect

In data de 30 mai 2014 a avut loc Conferinta de lansare a proiectului, eveniment organizat la Sala de conferinte a Hotelului Europa din Vaslui Au fost realizate si trimise invitatii din partea beneficiarului, cat si a partenerilor catre potentiali membri ai grupului tinta –cadre didactice din invatamantul prescolar si primar, oficialitati locale, colaboratori, mediul de afaceri, mediul public si nu in ultimul rand mass-media. In cadrul evenimentului de lansare a avut loc prezentare proiectului, a echipei de management si de implementare, obiectivelor, activitatilor principale, grupului tinta si a rezultatelor asteptate.Tot in cadrul evenimentului s-au distribuit materiale publicitare si informative.

In timpul dezbaterilor, diferiti viitori membri ai grupului tinta au lansat intrebari legate de desfasurarea proiectului, prezentand interes fata de tot ce presupune acesta.

La eveniment au participat 165 persoane, reprezentanti media, reprezentanti ai mediului de afaceri, cadre didactice din judetul Vaslui, viitori membri ai grupului tinta, echipa de experti ai proiectului.

Fotografii Eveniment Lansare Proiect

Invitatie Eveniment lansare Proiect

Prezentare Proiect CCD Arges

Prezentare Proiect CCD Arad

Cautati

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.