antetvs

 Acest site este confinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Romanian English French German
Investeşte in OAMENI!
Proiect cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa Prioritară nr. 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”
Domeniul major de intervenție 1.3 „Dezvoltarea resurselor umane din educaţie şi formare profesională”
Titlul proiectului: “Competitivitate si calitate in cariera didactica”
Contract POSDRU/157/1.3/S/137974

Inscriere in Grupul Tinta

 

Anunt finalizare selectie CCD Arges

Casa Corpului Didactic Argeş anunţă încheierea sesiunii de selecţie a grupului ţintă/beneficiarilor din județul Argeș pentru programul de formare continuă care se va derula în cadrul proiectului POSDRU/157/1.3/S/ 137974 cu titlul „Competitivitate și calitate în cariera didactică”, având în vedere că indicatorii proiectului privind grupul țintă au fost atinși.

Anunt_finalizare_selectie_CCD_ARGES

REZULTATE SELECTIE PREPRIMAR FINAL

REZULTATE SELECTIE PRIMAR FINAL


 

Rezultate finale Inscrieri

Rezultat Selectie finala Preprimar Vaslui

Rezultat Selectie finala Primar

Rezultat Selectie finala Respinsi Vaslui

 

Rezultat Selectie finala Preprimar Arges

Rezultat Selectie finala Primar Arges

 

Rezultat Selectie Finala Preprimar Arad

Rezultat Selectie Finala Primar Arad


 

 

Apel inscriere cursuri (Etapa 2)


  

Apel inscriere cursuri (Etapa 1)

Metodologie Selectie Grup Tinta

Formular inscriere in Grupul Tinta

Inscrierea se face prin completarea tehnoredactată a formularului de inscriere, ce poate fi descărcat de pe site si trimiterea ca fişier ataşat la adresele de e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  pentru jud. Vaslui, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  pentru jud. Arges, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  pentru Jud. Arad.

 

DOSARUL DE ÎNSCRIERE IN GRUPUL TINTA

ANEXA 1 I46

DECLARATIE DUBLA FINANTARE

DECLARATIE PRELUCRARE DATE PERSONALE

DECLARATIE APARTENENTA GRUP TINTA - EDUCATORI

DECLARATIE APARTENENTA GRUP TINTA - INVATATORI


Pentru participarea la cursuri, persoanele selectate vor depune un dosar de aplicaţie care va conţine:
• CV Europass(format nou) semnat şi datat pe fiecare pagină
• Adeverinţă eliberată de unitatea şcolară care atestă calitatea de cadru didactic activ la nivel preprimar/primar în anul şcolar 2014-2015
• Copie conform cu originalul după diploma/diplomele de studiu şi ultimul grad didactic obţinut(dacă este cazul).
• Copie conform cu originalul după CI/BI
• Copie conform cu originalul după certificatul de naştere
• Copie conform cu originalul după certificatul de căsătorie/orice alt act care atestă schimbarea numelui(dacă este cazul)
• Formular individual de înregistrare a grupului ţintă(va putea fi descărcat de pe site-ul http://posdru137974.ccdvaslui.ro/index.php/implementare/grup-tinta), completat şi semnat de viitorul cursant in patratelul din partea stanga de pe ultima pagina a formularului. ATENTIE! Nu semnati in dreapta este locul pentru semnatura expertului din proiect.
• Declaraţie apartenenta la grupul tinta completată şi semnată de cursant(va putea fi descărcată de pe site-ul http://posdru137974.ccdvaslui.ro/index.php/implementare/grup-tinta.). ATENTIE! Sunt diferentiate pentru educatori si invatatori, completati formularul conform functiei dvs.
• Declaraţie privind prelucrarea datelor personale completată şi semnată de cursant(va putea fi descărcată de pe site-ul http://posdru137974.ccdvaslui.ro/index.php/implementare/grup-tinta).
• Declaratie privind evitarea dublei finantari completată şi semnată de cursant(va putea fi descărcată de pe site-ul http://posdru137974.ccdvaslui.ro/index.php/implementare/grup-tinta).
Toate documentele vor fi scanate în format PDF şi depuse la dosar în format electronic(CD).

 

Informaţii suplimentare se pot obţine de la:

Cautati

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.